Wie ben jij? Echt?

27-02-2024

Ik zie haar slikken. De tranen zitten hoog. Ze probeert zichzelf te verbijten, maar de rode vlekken op haar wangen laten zien dat ze de strijd verliest. Dan breekt ze. De tranen biggelen over haar wangen en ze begint vol emotie te praten.

“Ik weet gewoon niet wat ik wil! Wat ik leuk vind. Wat ik voel. En ik ben zo bang om te kijken. Want wat als er niets is? Wat als er een grote leegte is? Of erger nog, wat als er niets moois te vinden is? Wat als ik niemand ben.“

De tranen vloeien over haar wangen. En mijn hart loopt voor haar over.

Wat een worsteling. Wat kan het moeilijk zijn om los te laten. Zelfs als je weet dat iets niet meer voor je werkt. De angst voor het onbekende is groot. En je kunt niet zien wat je nog niet weet.

We praten over mogen zijn wie je bent. Over je authentieke zelf omarmen. Over je programmering uit je jeugd – die we allemaal hebben meegekregen, ook al heb je een fijne stabiele jeugd gehad-  en de labels die je jezelf hebt opgeplakt op basis van die programmering.

Langzaam durft ze te kijken. Te onderzoeken. En ik zie haar groeien, week na week. Tot de prachtige persoon die ze al die tijd al was -maar die ze nog niet durfde toe te laten- eindelijk mag opstaan. Wow, wat een mooi werk heb ik!

Je labels onderzoeken
Iedereen komt op een moment in je leven, waarin je mag onderzoeken of die labels die je automatische op je hebt genomen toen je jonger was, nog wel van jou zijn. Of ze nog bij je passen en bij je horen. Of dat het tijd is om nieuwe toe te voegen, of sommige oude los te laten.  

Het moment dat je daaraan begint is een soort niemandsland.
Je weet het nog niet. Je weet niet meer wie je nou eigenlijk bent, of wie je wilt zijn. Je weet alleen maar wat je deed, en dat dat je niet meer helemaal past.  

Het vraagt moed om naar binnen te kijken. Het roept soms angst op, dat gevoel van gebrek aan controle. Het onbekende verkennen. Wat als er niets te vinden is? Of erger nog, dat wat je ontdekt helemaal niet past bij hoe jij vindt dat je moet zijn? 

Je eigen authentieke zelf omarmen
Wie je in je kern bent, je authentieke ik, IS er al. Het is alleen afgedekt door dikke lagen van programmering en conditionering. Van zo moet het, zo hoort het. Van zo werkt het.

Die programmering heeft je veel gebracht. Je leeft immers nog. Je bent er nog. Succesvol in je werk misschien. Op het oog een gelukkig leven. 

Maar iets wringt. Iets van binnen roept dat het anders kan. 

Het is tijd om de lagen die je weghouden van je authentieke ik weg te halen.

Dat doe je niet even in je eentje. Daar heb je wat houvast bij nodig.
Zodat je niet verdwaalt in je binnenwereld. Zodat je je eigen blind spots voorkomt. Zodat het een natuurlijk proces is, waarbij ik je graag help.  

En dat kan nu! 

Want vrijdag 1 maart start de 6 weekse training EMF FOUNDATION weer.
Dit is een enorm waardevolle training waarin je aan de slag gaat met het onderzoeken van je labels, en leert loslaten wat niet van jou is, en toe te voegen wat je al die tijd bent kwijt geweest: je authenticiteit! 

Herken jij je in een van deze situaties?

  • Er is meer in het leven dan de dezelfde waan van de dag, week in week uit, maand na maand, jaar na jaar. 
  • Er is een andere manier dan ‘het volgen van de voetstappen’ die voor jou zijn uitgezet. Een andere manier dan het kleuren binnen de lijntjes.
  • Je wilt je labels onderzoeken, die waaraan je je identiteit ontleent, en loslaten wat je niet meer past, en toevoegen wat ontbreekt.
  • Kortom, je wilt vanuit je authentieke kern leven, en je vraagt je af of je dat op dit moment aan het doen bent.

Herken je je hierin? Dan is EMF foundation voor jou bedoeld!

In een periode van 6 weken ga je met je labels aan de slag, en creëer je het fundament van je eigen ik, je eigen identiteit, waar je de rest van je leven op verder kunt bouwen. Ik neem je bij de hand, loods je door krachtig videomateriaal en oefeningen en heb 6x een wekelijkse coachingssessie met je per Zoom, zodat je de vertaling kunt maken naar je dagelijkse leven. 

Wat kun je verwachten? 

  • 6 weken, 1 video per week, 1 Zoomcall per week voor al je vragen
  • Start 1 maart 2024
  • Investering: 2 uur van je tijd per week en € 397,=
  • Inclusief werkboek
  • 1 op 1 call met mij vooraf, zodat je goed voorbereid bent. 

Meer lezen en aanmelden kan hier: https://marijkehoekstra.nl/emf-foundation

Doe je mee? 

Ik GUN je dit mooie proces van herontdekking van jezelf, want je buitenwereld volgt altijd je binnenwereld. Wil je een andere manier van leven? Begin dan aan je binnenkant. Ik help je graag! 

Zie ik je snel? 

Aanmelden kan hier: https://marijkehoekstra.nl/emf-foundation

Tot gauw! 

Liefs,

Marijke