Zacht Werken®

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text="Wat is Zacht Werken?" font_container="tag:h3|font_size:20|text_align:left" use_theme_fonts="yes" css=".vc_custom_1524134170947{margin-bottom: 25px !important;}"][vc_column_text]Zacht Werken is de tegenhanger van hard werken. Je gaat op een ontspannen manier met al je talenten aan de slag. En je bouwt creatief aan de doelstellingen die jij in je leven en je werk wilt realiseren.

Zacht Werken begint met tijd maken. Niet langer hollen en te laat zijn, maar in alle rust precies doen wat er nodig is. Terwijl je alles met aandacht doet, omdat je tijd genoeg hebt. Altijd. Omdat je tijd kunt maken.

Door zacht te werken, krijgen je alle tijd. Je ontdekt wat in de weg zit. Waar je tijd en energie lekt. Waar je -zonder dat je het doorhebt- vervalt in zombiegedrag. Hoe ga je stap voor stap werken aan de dingen die ertoe doen en die je doelstellingen realiseren? Werken vanuit ontspanning? Je energie managen in plaats van je to-do list? Dingen doen waar je blij van wordt en die je talenten benutten? Niet later, als je ooit ruimte maakt. Maar nu! Juist nu. Nu je middenin de kracht van je leven staat en wéét wat je anders wilt.

Dat klinkt mooi. En dat is het ook!

Ik weet het uit eigen ervaring. Ook ik stond jarenlang aan de andere kant: altijd druk, altijd hard aan het werk. En dat had resultaat! Mijn loopbaan verliep prima en ik maakte grote sprongen in mijn werk. Ik twijfelde er niet aan dat ik dit alleen had kunnen realiseren met hard werken. Het kostte me maar liefst twee burn-outs om me tot stilstand te krijgen. Ik besefte en voelde dat het anders moest kunnen. Maar hoe? Ik ontdekte Zacht Werken, en dat veranderde mijn leven totaal!

Zacht Werken in je werk en in je team

Ik wist dat hier heel veel mensen mee geholpen zouden zijn.  Mensen met wie ik in mijn werk als organisatieadviseur veel heb samengewerkt. Drukke managers en bestuurders met grote verantwoordelijkheden. Hardwerkende professionals die gaan voor hun klant. Mensen zoals ik, die ambitie hebben en goed willen zijn in wat ze doen. En daarin vaak grenzeloos enthousiast zijn. Maar die óók vaak vastzitten in de hardwerken-verslaving.

Ik heb daarom de Zacht Werken®-methodiek gekoppeld aan mijn inzichten en ervaring als organisatieadviseur. Nu help ik professionals, managers en bestuurders in organisaties met het behalen van keiharde resultaten door zachter te leren werken!

Zacht werken leer je niet alleen uit een boek. Je moet het zelf doen. In jouw organisatie of in jouw baan. Met jouw medewerkers. Met je hele team of afdeling. Door dagelijks de goede dingen te doen. Ik leer je graag hoe je dat moet doen.

Wie is Marijke?

Ik heb ruime ervaring in het werken als organisatieadviseur, met teams en afdelingen, binnen – met name – grotere publieke organisaties. Na mijn Post HBO Projectmanagement heb ik me gespecialiseerd in organisatieverandering. Met mijn Masterprogramma Management, Organisatiecultuur en Verandering heb ik me verder verdiept in wat mensen in hun werk drijft en motiveert, en hoe mensen omgaan met de steeds terugkerende veranderingen in hun werk.

Hoe Zacht Werken mijn leven veranderde

Ik ontdekte Zacht Werken en dat heeft mijn leven volledige veranderd! Ik leerde werken op basis van mijn energie en op een hele andere – moeiteloze –  manier mijn resultaten behalen. Ik werk nu als zelfstandige en heb een bloeiend bedrijf als organisatieadviseur, waarin ik aan superleuke opdrachten werk. Daarbij heb ik genoeg tijd voor mijn kinderen, maar ook voor zingen, theater, cultuur en het afspreken met mijn vrienden. Zonder Zacht Werken had ik nooit terug kunnen komen op mijn oude werkniveau. Juist door zachter te werken vind ik de balans om als single ouder werk en privé fantastisch te combineren, zonder uitgeput te raken!

Zacht Werken in organisaties

Ik was zo enthousiast dat ik de ontwikkelaar dr. Ir Ellen de Lange-Ros benaderd heb en de licentie op de Zacht Werken®-methode heb gekocht. We koppelden onze kennis en maakten de vertaalslag naar Zacht Werken binnen organisaties. Zacht Werken is nu bereikbaar voor elk team en elke afdeling waar professionals samen werken. Bovendien geeft Zacht Werken een prachtige invulling aan Het Nieuwe Werken: werken waar en wanneer jullie willen, met de juiste focus en koers. Op basis van jullie energie behalen jullie je resultaten moeiteloos.

Plan nu een Zacht-Werken-Gesprek

Zacht Werken ook in jouw organisatie realiseren? Boek nu een gratis Zacht-Werken-Gesprek. Een gesprek van een half uur met mij waarin je erachter komt hoe jij met jouw team of organisatie de benodigde stappen naar zachter werken met meer resultaat kunt zetten.[/vc_column_text][vcex_button url="https://flinkbc.nl/zacht-werken-gesprek/" target="blank" align="center" custom_background="#b14c7e" css_wrap=".vc_custom_1529420158699{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}" font_weight="bold"]Ja, ik reserveer een Zacht-Werken-Gesprek![/vcex_button][vc_column_text]

Flink heeft programmas ontwikkeld waarmee de kans op uitval van medewerkers en managers drastisch wordt verlaagd. Deze programma’s zijn gebaseerd op Zacht Werken: dé manier om anders met tijd om te gaan en te leren werken vanuit energie. Hierdoor werken medewerkers weer ontspannen, met meer energie en plezier samen om tot de beste resultaten te komen.

[/vc_column_text][vc_custom_heading text="Wil jij weten of Zacht Werken ook haalbaar is in jouw organisatie?" font_container="tag:h1|font_size:35|text_align:center" google_fonts="font_family:Open%20Sans%3A300%2C300italic%2Cregular%2Citalic%2C600%2C600italic%2C700%2C700italic%2C800%2C800italic|font_style:300%20light%20regular%3A300%3Anormal" css=".vc_custom_1492512475991{margin-top: 25px !important;margin-bottom: 25px !important;}"][vc_column_text]

Boek kosteloos een telefonisch gesprek om te bepalen welke stappen jouw organisatie kan zetten met Zacht Werken.

[/vc_column_text][vcex_button url="https://flinkbc.nl/zacht-werken-gesprek/" target="blank" align="center" custom_background="#b14c7e" css_wrap=".vc_custom_1529420173157{margin-top: 25px !important;}" font_weight="bold"]Ja, ik reserveer een Zacht-Werken-Gesprek![/vcex_button][/vc_column][/vc_row]