Zacht Werken programma

Nooit meer stress in je leven. Basta!

Ga je leven vormgeven vanuit ontspanning, Ga werken met stapels energie aan precies die dingen die belangrijk zijn. Zodat je nooit meer als een stress-kip door het leven rent. Zonder je carrière aan de wilgen te hangen of je kinderen op te hoeven geven voor adoptie. Wordt weer baas over je werk en je leven.

Moeilijk voor te stellen?

Je bent niet de enige. Veel mensen worstelen met stress en werkdruk. En hebben net als jij geen idee hoe ze dit moeten oplossen of anders kunnen doen. Kijk maar:

 • “Dagelijks heb ik een stampvolle agenda met afspraken. Ik kan pas weer ademhalen als de dag alweer afgelopen is.”  
 • “Aan het einde van mijn werkdag heb ik nog een stapel werk over.”
 • “Mijn to-do list is never ending!”
 • “Ik blijf maar piekeren over werkissues of dingen die ik nog moet oppakken.”  
 • “Mijn lijf staat strak van de spanning. Mijn schouders en nek zitten muurvast.” 
 • “Keer op keer krijg ik in de loop van de dag van die bonkende zeurende hoofdpijn.” 
 • “ ‘s Avonds plof ik uitgeput op de bank om alleen nog maar netflix series te bingewatchen.”
 • Een goed gesprek met mijn partner heb ik al eeuwen niet gevoerd. We praten alleen nog maar over huishoudmanagement.  ‘Wie haalt de kinderen op, wie kookt, heb je de informatieavond op school wel in je agenda staan?’
 • “Nooit heb ik tijd over. Even van mezelf zijn in plaats van in dienst van anderen? Ik weet niet eens meer hoe dat voelt!” 

Het zou het zijn?

Ontspannen wakker worden na een goede nacht slaap. Fluitend je kinderen uitzwaaien en aan je werkdag beginnen. Een agenda waar jij de baas over bent. Tijd hebben voor het uitwerken van plannen en ideeën of het lezen van belangrijke stukken. Tijd voor zomaar een gesprek bij de koffieautomaat. Of een wandeling buiten het kantoorgebouw. Energie die je niet verliest gedurende je dag, maar die je helpt je taken op te pakken. Zin in de dag en in je leven hebben. Je baas versteld laten staan met je prestaties. Tijd en energie hebben voor een echt gesprek met je partner. Keuzes maken in je leven die jou gelukkig maken. En je hoeft niet eens te wachten totdat je de loterij wint!

Razendsnelle wereld maakt mensen ziek

De wereld van nu gaat snel. Razendsnel! Hou het maar eens bij, al die informatie die naar je toe komt. Altijd online, honderden informatiekanalen hebben we tot onze beschikking. Onderscheiden wat NU nodig en bruikbaar is valt niet mee. Deze snelle wereld maakt je werk -ja, zelfs je hele leven! - echt fundamenteel anders. En dat heeft grote consequenties. Maar liefst 1 op de 6 medewerkers worstelt met burn-out klachten. 1 op de 6! Denk daar maar eens aan wanneer je in een vergadering om je heen kijkt. Er moet iets veranderen in de manier waarop we ons werk en ons leven uitvoeren, anders worden we massaal ziek door overbelasting en stress.

Maar HOE dan?

Aandacht voor werkgeluk, ontspanning en leren prioriteiten stellen is dus absoluut noodzakelijk. Dat betekent:

 • Leren omgaan met een wereld die continue in verandering is
 • Je energie op hoog niveau houden
 • Balans in je werk en privéleven creëren
 • Controle hebben over je agenda
 • Werken aan wat werkelijk belangrijk 

Maar hoe doe je dat dan? Het klinkt zo simpel, maar dat is het niet, anders deden we allemaal al lang. Toch is de oplossing eenvoudig. Met Zacht Werken.

Zacht werken

Zacht werken is werken vanuit ontspanning. Aan precies die dingen die ertoe doen. Met tijd in overvloed en stapels energie. Zodat je ook nog toekomt aan die belangrijke andere dingen in je leven. Je partner. Je kinderen. Je eigen persoonlijke ontwikkeling. Klinkt mooi? Dat is het ook!  En het is snel aan te leren met het Zacht Werken programma.

Wat krijg je met het Zacht Werken programma

Zacht werken leer je online, lekker vanuit huis of kantoor op een tijdstip dat bij jou past. Daarbij krijg je volop tips en trucs voor toepassing in je dagelijkse praktijk. En je staat daarin niet alleen, want je hebt mij als persoonlijke coach aan je zijde staan! Geen theoretisch geneuzel dus, maar aan de slag in je dagelijkse praktijk. Echt meters maken. En ik help je daarbij.

Om het leren van Zacht Werken makkelijk te maken zijn er 9 video’s voor je opgenomen waarin je stap voor stap leert hoe je Zacht Werken precies aanpakt. In deze video’s leer je: 

 • Tijd maken. Voor precies die dingen die belangrijk zijn voor je. Nooit meer rennen en vliegen, maar werken vanuit de rust van tijd genoeg.
 • Je energie op peil brengen en houden. Ga niet langer je to-do list managen, maar manage je energie. Leer je energielekken herkennen en vooral afdichten. Jij voelt je nooit meer uitgeput. 
 • Je dromen durven dromen. En daar laat je het niet bij. Je leert ook hoe je deze dromen stap voor stap werkelijkheid kunt laten worden. Hier en nu! 
 • Een mindset van overvloed aan te nemen. Zodat je niet langer wordt beperkt door angst en tekorten. 
 • Je lusteloosheid aan te kijken en daar -voor-eens-en-voor-altijd mee af te rekenen.
 • En ‘on top of it all’ leer je hoe je dit allemaal kunt toepassen in je baan. Nee, niet je toekomstige baan. Maar in het werk wat je nu al doet.  

Ik ben je persoonlijke coach

Leren Zacht Werken doe je niet alleen. Je hebt mij als je persoonlijke coach naast je staan. Tijdens het programma hebben we 3 telefonische coachafspraken samen. Kun je fijn al je vragen kwijt en lekker sparren over hoe je nog meer tijd en energie creëert in je leven. 

Je investering

Leren zacht werken vraagt een investering van je in tijd en in geld. Het programma duurt 9 weken, waarin je wekelijks een video bekijkt en met opdrachten aan de slag gaat in je dagelijkse werk. Het mooie is, je leert direct anders werken. Zo kost het programma niet al te veel tijd en levert het je supersnel veel op.

‘Wa kost mie dat?’

Zoals we het in Twente zo mooi zeggen. ;)
Naast je tijdsinvestering vraagt zacht werken natuurlijk ook een investering in geld van je. 

Normaal gesproken is deze investering € 1.174,= (exclusief btw).

Maar als nieuwe aanmelder op mijn lijst betaal jij slechts € 697,-  exclusief btw.

Je krijgt dus een korting van ruim 40%!

Deze korting is beschikbaar voor jou als nieuwe aanmelder op mijn Relaxt leven & Zacht werken tips, en slechts tijdelijk -14 dagen- beschikbaar. Daarna gaat de prijs weer omhoog naar het reguliere tarief.  

Bonus zonder bonuskaart!

Bovenop deze prachtige welkomstprijs krijg je ook nog eens drie geweldige bonussen cadeau. En daar hoef je niet eens je bonuskaart voor te trekken. 

Bonus 1:Het boek ‘Een zaak van zacht werken’ -met mijn persoonlijke voorwoord erin- van auteur dr. ir. Ellen de Lange Ros;
Bonus 2:Een kick-off call van 30 minuten met mij persoonlijk voor de start van je zacht werken traject;
Bonus 3:Tijdens je Zacht werken programma onbeperkt tussentijds sparren met mij persoonlijk via email. Zo maak je optimaal zacht werken meters!

Ben je klaar om baas te worden over je eigen tijd? Om niet langer te rennen en vliegen maar om vanuit ontspanning en met stapels energie de regie over je leven terug te nemen?

Wacht niet langer en zet dan nu de stap naar Zacht Werken. Ik help je graag!